Over ons

Sander

Ik hecht veel waarde aan gefundeerde connectie met anderen. Dat fundament vind ik in gedeelde ervaringen en in gesprekken die echt ergens over gaan. Ik sta open voor de mensen om mij heen, ben reflectief van aard en ga lastige gesprekken niet uit de weg. Dat klinkt misschien zwaar, maar ik lach veel en hard, zowel thuis als op mijn werk. Enthousiasme voert de boventoon en bij mij is er altijd plaats voor zelfspot. Ik heb een liefde voor outdoor, die ik zoveel mogelijk combineer met mijn werk.

Mijn motto: ”Als je ander gedrag wil aanleren, benader de hersenen dan als een spier”. Net als bij opbouwen van spiermassa en conditie geldt voor het aanleren van gedrag een combinatie van
inspanning en ontspanning. “No pain, no gain” afgewisseld met “mentale massage” door het
beoefenen van mindfulness, meditatie of als welgeaarde hiking junkie “getting natural high” tijdens een wandeling in ongerepte natuur.

Ik zie mezelf als een enthousiast humoristisch mens. Mensen ervaren me als open en toegankelijk in contact, maar ook als direct en confronterend. Naast mijn passie voor outdoor beoefen ik ruim 40 jaar diverse vormen van martiale arts, maak ik graag roadtrips en meerdaagse hikes door onherbergzame en desolate gebieden.