Over ons

Wij zijn Pé Lamerigts en Sander Sloot. Beiden werkzaam als trainer en coach bij een hogeschool. Daar werken we veel met studenten rondom de thema’s weerbaarheid, veerkracht en communicatie. Daarnaast hebben we allebei een eigen coachpraktijk. We delen een passie voor outdoor als palet voor persoonlijke groei en geloven dat buiten bewegen ontwikkeling stimuleert. We werken lichaams- en ervaringsgericht, vanuit een basis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Sander

Enthousiasme, verbinding en authenticiteit zijn drie waarden die centraal staan in mijn leven. Aan gefundeerde connectie met anderen hecht ik veel waarde. Ik sta open voor de mensen om mij heen, ben reflectief van aard en ga lastige gesprekken niet uit de weg. Dat klinkt misschien zwaar, maar ik lach veel en hard, zowel thuis als op mijn werk. Enthousiasme voert de boventoon en bij mij is er altijd plaats voor zelfspot. Omdat mijn vader mij als kind elk jaar de natuur mee in nam om te survivallen, ontkiemde mijn liefde voor outdoor vroeg. Deze liefde is gebleven en nu combineer ik outdoor zoveel mogelijk met mijn werk.

Mijn motto: ”Als je ander gedrag wil aanleren, benader de hersenen dan als een spier”. Net als bij opbouwen van spiermassa en conditie geldt voor het aanleren van gedrag een combinatie van
inspanning en ontspanning. “No pain, no gain” afgewisseld met “mentale massage” door het
beoefenen van mindfulness, meditatie of als welgeaarde hiking junkie “getting natural high” tijdens een wandeling in ongerepte natuur.

Ik zie mezelf als een enthousiast humoristisch mens. Mensen ervaren me als open en toegankelijk in contact, maar ook als direct en confronterend. Naast mijn passie voor outdoor beoefen ik ruim 40 jaar diverse vormen van martiale arts, maak ik graag roadtrips en meerdaagse hikes door onherbergzame en desolate gebieden.