Ervaringen

Ervaringen van deelnemers

“Ik heb nieuwe inzichten opgedaan op persoonlijk vlak. Maar ook hoe ik over kom op anderen en wat ik voor anderen kan betekenen. Ik had verwacht dat ik mezelf tegen zou komen en dat is waargemaakt. Daarnaast heeft de module me ook verrast. Ik heb vriendschappen op gedaan en banden opgebouwd waar je u tegen zegt.” 

“Ik heb mezelf beter leren kennen en misschien zelfs wel het belangrijkste ik heb de moed gekregen om stappen te zetten in zelfontwikkeling. Het helpt mij enorm dat ik nog steeds contact heb met de andere groepsleden en met Sander.” 

“Omdat je tijdens het programma zelf, met hulp van de coaches, een leerdoel op stelt waar jij iets aan hebt kan je hier veel over leren en is het meteen goed toe te passen. Het is heel persoonsgericht.”

Sfeerimpressie editie 2022 (hogeschool studenten)

Video over de editie in december 2022. De muziek werd als persoonlijk statement (afsluiting) gemaakt door een deelnemer.

Video van een deelnemer

Een deelnemer van Outdoor Insights met studenten maakte ter afsluiting van haar deelname een video: over haar ervaring en wat Outdoor Insights haar opleverde.

Persoonlijke statements

Bij de editie voor studenten sluiten deelnemers Outdoor Insights af met een persoonlijk statement. Een deel van deze statements is gebundeld om inzicht te geven in de impact van het programma.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.