Testimonials

Ervaringen met reizen

“Ik heb nieuwe inzichten opgedaan op persoonlijk vlak. Maar ook hoe ik over kom op anderen en wat ik voor anderen kan betekenen. Ik had verwacht dat ik mezelf tegen zou komen en dat is waargemaakt. Daarnaast heeft de module me ook verrast. Ik heb vriendschappen op gedaan en banden opgebouwd waar je u tegen zegt.” 

“Ik heb mezelf beter leren kennen en misschien zelfs wel het belangrijkste ik heb de moed gekregen om stappen te zetten in zelfontwikkeling. Het helpt mij enorm dat ik nog steeds contact heb met de andere groepsleden en met Sander.” 

“Omdat je tijdens het programma zelf, met hulp van de coaches, een leerdoel op stelt waar jij iets aan hebt kan je hier veel over leren en is het meteen goed toe te passen. Het is heel persoonsgericht.”

“Veel inzichten over hoe ik mijn persoonlijke problemen op kan lossen. Ook hoe van start gaan met het oplossen van deze problemen en het opstellen van plannen hiervoor.”

“De inzichten die ik heb gekregen zijn dat het helemaal niet verkeerd is om mezelf te zijn en dat ik ook geen verkeerd persoon ben. Ook al kan ik denken dat dat niet zo is.”

Ervaringen met coaching

Gedurende mijn NLP training was Sander mijn coach. Sander heeft een rustige, warme uitstraling. Wat ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt. Dit helpt om te mogen leren en te groeien. Tijdens het coachen houdt hij je doel in de gaten en gaat vandaar uit coachen. Door te luisteren, door te vragen en vertrouwen uit te stralen zorgt hij ervoor dat je zelf tot het gewenste doel kunt komen. Wat zorgt voor een mooie leerervaring!” | Henriëtte, 40 jaar

“Sander treedt je open, oordeelloos en positief tegemoet. Hij observeert en vraagt door. Hij ziet als geen ander waar het stokt en weet dat op een liefdevolle manier onder woorden te brengen zodat het raakt en je er direct wat mee kunt. Het contact met Sander voelt meteen vertrouwd en je voelt je gesteund, waardoor een fijne en veilige plek ontstaat om aan jezelf te werken.” | Marjolein, 51 jaar

“Sander krijgt het voor elkaar om vanaf het eerste moment heel veel vertrouwen te winnen. Dit zorgt ervoor dat coachgesprekken eerlijk, open en begripvol verlopen. Verder weet Sander ontzettend goed de vinger op de zere plek te leggen en ik vind dit knap. Dit vraagt om mensenkennis en sensitiviteit.” Tom, 20 jaar

Artikel over Outdoor Insights in Punt

Punt Avans sloot aan bij Outdoor Insights en plaatste een artikel over de ervaring van studenten.

Sfeerimpressie editie 2022 (hogeschool studenten)

Video over de editie in december 2022. De muziek werd als persoonlijk statement (afsluiting) gemaakt door een deelnemer.

Video van een deelnemer

Een deelnemer van Outdoor Insights met studenten maakte ter afsluiting van haar deelname een video: over haar ervaring en wat Outdoor Insights haar opleverde.

Aftermovie van de eerste editie in 2017

Persoonlijke statements

Bij de editie voor studenten sluiten deelnemers Outdoor Insights af met een persoonlijk statement. Een deel van deze statements is gebundeld om inzicht te geven in de impact van het programma.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.