Coachreis voor particulieren

Praktisch
-> tenminste 18 jaar
-> aantal kilometers per dag: ca. 20 km
-> groepsgrootte: max 12 deelnemers
-> locatie: nabij Sankt Vith

Kosten
-> inbegrepen: bijeenkomsten, intakegesprek, overnachtingen, ontbijt, diner
-> zelf bekostigen: vervoer naar locatie, uitrusting, kleding, drankjes, lunch, snacks

Op dit moment is er nog geen particulieren editie gepland. Stuur ons een berichtje als je op de hoogte gehouden wilt worden.

In het kort

Wat doen we? Allereerst: lopen! Kilometers maken met een zware rugzak brengt je aandacht gegarandeerd naar de basis: het lichaam. Snelheid is geen criterium. Als je tijdens een hike soortgenoten tegenkomt, vragen ze niet hoe snel je hebt gelopen, maar hoe mooi je route was.

Tijdens de tocht spreken we met elkaar over doelen, invloedrijke gebeurtenissen, helden en belemmerende overtuigingen. We helpen je om naar te binnen te kijken: je gedachten te observeren, je gevoelens en emoties te herkennen en te omarmen, je kernwaarden te achterhalen en te onderzoeken welk pad bij jou past. Soms doe je dat met een buddy, maar ook in stilte en alleen.

We kunnen het leven niet beheersen. Het vloeit. We kunnen het wel positief beïnvloeden door, net als bij de natuur, er mee in harmonie te zijn.

Wat levert het op?

-> Je hebt meer zelfvertrouwen
-> Je hebt een focus op jouw kernwaarden en weet hoe daarnaar te handelen
-> Je neemt meer initiatief
-> Je durft meer voor jezelf op te komen
-> Je herkent beperkend gedrag bij jezelf en leert manieren om dat te veranderen

De coaching

  • Het traject begint met een startbijeenkomst. Hier leer je de coaches en andere deelnemers kennen. Tijdens deze avond maken we kennis en bespreken we praktische informatie.
  • Voorafgaand aan de tocht heb je een individueel intakegesprek met een van de coaches. In dit gesprek concretiseer je het doel waaraan je wilt werken. Op de eerste avond van de tocht, na aankomst, deelt elke deelnemer zijn of haar individuele ontwikkelwens met de groep.
  • Tijdens de tocht zijn er wandelopdrachten, coachactiviteiten, individuele gesprekken en kampvuursessies. Je wordt gekoppeld aan een buddy waarmee je een aantal onderwerpen uitdiept.
  • Bij de afsluitende avond staan we stil bij de verkregen inzichten en ondernomen stappen.
  • Het is mogelijk om het traject uit te breiden met één of meerdere coachgesprekken.

De tocht

Op donderdag komen we aan op locatie. Daar maken we kennis onder het genot van een welkomstdrankje. We zetten de tenten op en houden een eerste kampvuursessie waarbij iedereen zijn of haar ontwikkeldoel deelt. Ook word je deze avond aan je buddy gekoppeld.

Vrijdagochtend vertrekken we voor de eerste dagtocht van ca. 25 kilometer. Onderweg doen we coachoefeningen en voer je verdiepende gesprekken. Bij aankomst op de camping zetten we de tenten op en eten we diner. In de avond houden we een tweede kampvuursessie en is er vrije tijd.

Zaterdag lopen we ca. 20 kilometer. Naast oefeningen onderweg, loop je ook een gedeelte van de route alleen in stilte. Op de camping van aankomst is het mogelijk om te slapen in de tent, of in een simpel bed. Na het gezamenlijke diner is er in de avond een coachoefening met de hele groep.

Op zondag starten we de dag met een sessie over fysieke en mentale weerbaarheid. Daarna lopen we ca. 10 kilometer terug naar het startpunt. Vanuit daar keert iedereen huiswaarts.